Krajem 2021. godine Centru za socijalnu skrb Novska javilo se nekoliko obitelji i pojedinaca koji su za blagdane željeli razveseliti djecu iz sustava socijalne skrbi. Stručni tim Odjela za djecu, mlade i obitelj predložio je djecu koja su trenutno u potrebi odnosno kojima njihovi roditelji nisu mogli omogućiti radost blagdana koju nose umotani darovi, igračke i sitnice, a koji su djeci jako bitne. Dobivene poklone uručili smo djeci, a našim donatorima prenijeli njihove dojmove, zahvale i radosne osmjehe.

Blagdansko vrijeme vrijeme je empatije, brige za druge, radosti dijeljenja onima koji nemaju, no osim u blagdansko vrijeme, tijekom cijele godine javljaju nam se oni koji žele pomoći i podijeliti s drugima ono što imaju.

Također, 20201. godine, već treću godinu za redom, međusobnom suradnjom obitelji Sande i Ivice Dedić iz Omiša, Centra za socijalnu skrb Novska te Vatrogasne zajednica Grada Novske organizirano je tijekom ljeta besplatno ljetovanje za korisnike sustava socijalne skrbi s područja Grada Novska.

Zahvaljujemo svima koji svojim empatijom, trudom, uveseljavaju ono najvrijednije u našem društvu – djecu – našu budućnost.

pokloni - akcija dobro je činiti dobro 2021